Η εταιρεία μας

1978.

Ίδρυση της εταιρείας από τον Παντελή Ζαχαριάδη στις Αχαρνές. Αρχικά ασχολήθηκε με την διαμόρφωση λαμαρινών και ειδικών κατασκευών ,στη συνέχεια επέκτεινε τις δραστηριότητες της στον χώρο της εμπορίας μετάλλων (ΣΙΔΕΡΑ – ΔΟΚΟΥΣ – ΚΑΓΚΕΛΑ) , ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα εισήλθε και στον χώρο των σιδηρικών, χρωμάτων και εργαλείων.


2001.

Μεταφορά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στις  Αχαρνές ,στην Λεωφόρο Καραμανλή 113, όπου και εδρεύει μέχρι σήμερα.

 

2005.

Η εταιρεία Γεώργιος  Π. Ζαχαριάδης & ΣΙΑ Ο.Ε.  ξεκίνησε τη δράση της στο χώρο του αλουμινίου το 2005.  Με σταθερά βήματα το λίγα χρόνια αργότερα εισήλθε δυναμικά και  στη κατασκευή ρολών. Η  εταιρεία μας έχοντας διαγράψει μια σταθερά ανοδική πορεία φροντίζει να ενημερώνεται κι να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις  των πολυάριθμων συνεργατών της.

2019.

Μετονομασία σε ΣΙΔΕΛ - Σίδερα Ελλάδος. Σήμερα στα καταστήματα μας, τα οποία εξειδικεύονται στην εμπορία σιδήρου, αλουμινίου και εργαλείων (παντός χρησιμότητας), παρακολουθούμε συνεχώς τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο μας, και εξελισσόμαστε διαρκώς, ώστε να είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ από τον απλό  ιδιώτη ως τον πιο απαιτητικό  επαγγελματία.


Print   Email

Related Articles

Εμπόριο Σιδήρου

Που θα μας βρείτε

Επικοινωνία